Trots! WOOD Gastropub scoort een 8 in het Brabants Dagblad

Bij WOOD Gastropub doen wij er alles aan om onze gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. Dat doen we met de lekkerste gerechten, persoonlijke aandacht voor de gast en dat alles in een ongedwongen sfeer die bij een gastropub past. En precies op die aspecten zijn wij rijkelijk beloond in de vorm van een geweldige recensie in het Brabants Dagblad. WOOD Gastropub ontving een eindscore van 8/10. En daar zijn wij natuurlijk enorm trots op!

Over de Tong

Carla Kentgens is met recht een culinair specialist te noemen. Naast het schrijven van kookboeken, het presenteren van kookprogramma’s en het verzorgen van kookworkshops, gaat Carla voor haar rubriek ‘Over de Tong’ op bezoek bij verschillende restaurants in heel Brabant. In maart mochten wij Carla ontvangen bij WOOD Gastropub. Een korte samenvatting in haar eigen woorden in het Brabants Dagblad: ‘’De sfeer, het eten, alles klopt bij Wood Gastropub in Hilvarenbeek. De chef weet zijn gasten te verrassen met de heerlijkste gerechten en de bediening is buitengewoon.’’

Een 9 voor onze bediening

Zo’n geweldige recensie geeft ons natuurlijk enorm veel energie. Niet in de laatste plaats is de hoge score te danken aan ons team. De bediening wordt beoordeeld door Carla met een 9. ‘Buitengewoon!’ Die woorden herhalen we maar al te graag.

Bij WOOD Gastropub benaderen we de gasten persoonlijk. Niet alleen de bediening zorgt voor een onvergetelijke avond. Zo worden de gerechten uitgeserveerd door de chefkok en het keukenteam. Zij kunnen je als geen ander vertellen wat je precies op je bord hebt liggen en met hoeveel passie en zorg de gerechten worden bereid. Deze service in combinatie met de ongedwongen sfeer in onze gastropub, zorgen ervoor dat de ambiance en prijs/kwaliteit worden beoordeeld met een 8. Een prachtige erkenning voor ons team en onze gastropub.

Wil je deel uitmaken van dit geweldige team? Bekijk dan onze vacatures!

Trots op deze geweldige beoordeling

Carla Kentgens looft de bediening, de ambiance en natuurlijk de heerlijke gerechten: ‘’De chef laat ons genieten van mediterra­ne kruiden en smaken in perfecte balans.’’

Eigenlijk is het complete plaatje van onze gastropub datgene waar we deze geweldige recensie aan te danken hebben. Iets waar wij natuurlijk ontzettend trots op zijn. Wij werken dagelijks aan het verbeteren van onze dienstverlening, het ontzorgen van de gasten en het selecteren van de beste ingrediënten voor onze verrassende gerechten. Dat alles is precies waar het concept WOOD Gastropub voor staat: WOOD = Good Food = Good Mood en omgekeerd. Zonder poespas en teveel heisa. En op basis van deze formule bezorgen we niet alleen de beste culinair recensenten, maar echt elke gast een onvergetelijk en avondvullend uitje.

Nieuwsgierig geworden?

Wij kunnen ons voorstellen dat je het liefst zelf komt beoordelen of de recensie in het Brabants Dagblad terecht is. Jouw beoordeling is ons net zoveel waard. Reserveer daarom vandaag nog jouw tafeltje en laat je verwennen door ons team. Zien wij je snel bij WOOD Gastropub?

aanvangstijden lunch en diner

Maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Gesloten
donderdag 12:00 - 14:30 18:00 - 20:00
vrijdag 12:00 - 14:30 18:00 - 20:00
zaterdag 12:00 - 14:30 18:00 - 20:00
zondag 12:00 - 14:30 17:00 - 19:30