The strength of the team is each individual member.

The strength of each member is the team.

Als bedrijf staan we voor respect, plezier & passie. Samen streven we mooie doelen na.

Op dit moment zijn we op zoek naar:

– (junior) sous chef
– chef de partie
– sommelier
– gastheer / gastvrouw
– spoelkeuken medewerkers

Voor meer informatie en/of sollicitaties:

info@wood-gastropub.nl

0135053554

SOMMELIER (M/V)

Wijn is jouw passie! De wijnkelder is jouw verlengstuk. Je creëert een prachtige wijnkaart en weet als geen ander die mooie wijn-spijs combinaties te vinden. Deze functie is je dan ook op het lijf geschreven.

De functie Sommelier is een nieuwe functie binnen ons bedrijf en wordt deels ingekleed op basis van jouw wensen en behoeften. We zijn altijd op zoek naar de extra beleving en verruiming van onze kennis. Dit geldt ook voor jou. Je gaat jouw passie voor wijn combineren met operationeel gastvrouw/gastheerschap.

WOOD is een jong, leergierig en gezellig bedrijf met grote ambities. Creativiteit staat ten alle tijden aan de basis. We zijn een restaurant met een lage drempel en een hoog gastronomisch niveau. De keuken is Frans-Internationaal en breed geïnspireerd. De ambiance in het restaurant is warm, ongedwongen en gemoedelijk. Dit vertaalt zich door in werksfeer en plezier.

CLAVIS wijnimport is hofleverancier. Op dit moment zijn 95% van de wijnen afkomstig van hen. Een betrokken, betrouwbare partner met een grote passie en duidelijke visie. Daarnaast is er ook zeker ruimte voor andere inzichten en wijnen. Eigenlijk is, zoals altijd, veel bespreekbaar.

Verder zijn er een tweetal zaken belangrijk voor sollicitatie:
– Je hebt ervaring in het hogere segment als (assistent) Sommelier.
– Je hebt een minimaal afgeronde wijnopleiding, bij voorkeur WSET3 / SDEN3.

Ben je geïnteresseerd geraakt in deze functie en in ons bedrijf? Of zou je graag meer informatie willen?

Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Sollicitaties kun je richten aan Imke Zeebregts.
imke@wood-gastropub.nl
013 5053554 | Vrijthof 18 | Hilvarenbeek

(junior) SOUS CHEF

Als (junior) sous chef zal het monumentaal pand aan de levendige Vrijthof jouw thuishaven worden. WOOD is een fine-dining restaurant in hartje Hilvarenbeek.

Gastro(nomie)
Gastronomie – zgn. ‘hogere kookkunst’
Bij WOOD bieden we een hoog gastronomisch niveau. De beleving die we bieden kenmerkt zich door haar laagdrempelige, gezellige inslag. Onze Frans- Internationale keuken is uitstekend en kan zich meten met restaurants in het topsegment.

Pub
Pub – zgn. – ‘public house, sociaal centrum dat vaak het hart van gemeenschappen vormt’
Wij creëren een plek waar eten op hoog niveau feilloos samengaat met een gemoedelijke, informele sfeer en warme gastvrijheid. Wij zijn een plek om je thuis te voelen, te genieten en te ontspannen. De pub is een stukje geschiedenis dat wordt meegenomen in ons fine-dining restaurant. Qua uitstraling en qua beleving. De pub functie is grotendeels komen te vervallen bij de start van WOOD, maar komt nog wel terug in naam en uitstraling.

Wij zijn een jong bedrijf met jonge en ambitieuze mensen aan het roer. Op dit moment bevindt ons restaurant zich in de opbouwfase. We zijn een tiental weken bezig en zijn inmiddels grote stappen aan het zetten. De drukte neemt toe. De tamtam is zijn werk aan het doen.
Om mooie doelen te realiseren zijn we op zoek naar uitbreiding van het team, en dan vooral in de leidinggevende rol. We zoeken mensen die de kar mee gaan trekken. Die vette dingen willen creëren.

WAT GA JE DOEN?
Als souschef bij WOOD ben je naast manager en gepassioneerd kok een creatieve spil in onze keuken.
Je geeft operationeel leiding. Daarnaast ben je een belangrijke factor in de ontwikkeling van onze keuken. Je creëert, controleert en bewaakt.
De rode draad is ons signatuurmenu (2- tot 6-gangen) dat iedere 7 weken wisselt. De à la carte kaart is afgeleid van het signatuurmenu. We serveren een drietal amuse en een vijftal friandises. Desembrood maken we (nog) niet zelf, briochebrood wel.
De lunch is gelijk aan het diner. Tijdens de lunch serveren we 2- tot 6-gangen. Tijdens het diner serveren we 4- tot 6-gangen.

WIE BEN JIJ?
Je bent enthousiast en echt. Managen is jou aangeboren. Verder ben je gemotiveerd en gepassioneerd. Je wordt gelukkig van werken met mooie producten, puur en met optimale smaak. Kwaliteit zit in details. Dit weet je en dit streef je na.
Je kunt met jouw creatieve kennis en kunde een grote bijdrage leveren aan ons concept door mooie, smaakvolle en uitdagende gerechten te blijven creëren.

Je bent representatief voor collega’s, gasten en leveranciers. Aan persoonlijke hygiëne stel je hoge eisen. Daarnaast ben je sociaal en communicatief sterk. Je bent in staat met kritische blik te kijken naar de dagelijkse gang van zaken en bent altijd op zoek naar verbeteringen.

Als manager zet je mensen in hun kracht. Je bent inspirerend en je biedt ruimte voor ontwikkeling. Bovenal ben je aanjager van een prettig en professioneel werkklimaat.

WAT BIEDEN WIJ?
Een keuken die kookt op hoog niveau.
Een goed salaris met goede arbeidsvoorwaarden conform de functie en werkervaring. We streven naar een 4-daagse werkweek. Op dit moment is dat nog niet altijd mogelijk. We draaien niet overdreven veel uren. Een sociaal leven vinden we belangrijk. Uren worden altijd gecompenseerd in tijd en/of geld.

Binnen onze keuken zoeken we naar gemotiveerde mensen die kansen grijpen. Fouten maken hoort erbij, hier groei je van. Ruimte om te groeien willen we graag bieden.
Bovenal bieden we een plek in een organisatie die écht is. Geen pretenties. Een flinke dosis ambities en gedrevenheid maar wel met veel plezier en enthousiasme.

ZELFSTANDIG WERKEND KOK

Als zelfstandig werkend kok zal het monumentaal pand aan de levendige Vrijthof jouw thuishaven worden. WOOD is een fine-dining restaurant in hartje Hilvarenbeek.

Gastro(nomie)
Gastronomie – zgn. ‘hogere kookkunst’
Bij WOOD bieden we een hoog gastronomisch niveau. De beleving die we bieden kenmerkt zich door haar laagdrempelige, gezellige inslag. Onze Frans- Internationale keuken is uitstekend en kan zich meten met restaurants in het topsegment.

Pub
Pub – zgn. – ‘public house, sociaal centrum dat vaak het hart van gemeenschappen vormt’
Wij creëren een plek waar eten op hoog niveau feilloos samengaat met een gemoedelijke, informele sfeer en warme gastvrijheid. Wij zijn een plek om je thuis te voelen, te genieten en te ontspannen. De pub is een stukje geschiedenis dat wordt meegenomen in ons fine-dining restaurant. Qua uitstraling en qua beleving. De pub functie is grotendeels komen te vervallen bij de start van WOOD, maar komt nog wel terug in naam en uitstraling.

Wij zijn een jong bedrijf met jonge en ambitieuze mensen aan het roer. Op dit moment bevindt ons restaurant zich in de opbouwfase. We zijn een tiental weken bezig en zijn inmiddels grote stappen aan het zetten. De drukte neemt toe. De tamtam is zijn werk aan het doen.

Om mooie doelen te realiseren én de huidige kwaliteit te blijven waarborgen zijn we op zoek naar goede, gepassioneerde koks die graag op hoog niveau met eten en producten bezig zijn.

WAT GA JE DOEN?
Als zelfstandig werkend kok bij WOOD ben je een belangrijke schakel in het team.
De rode draad is ons signatuurmenu (2- tot 6-gangen) dat iedere 7 weken wisselt. De à la carte kaart is afgeleid van het signatuurmenu. We serveren een drietal amuse en een vijftal friandises. Desembrood maken we (nog) niet zelf, briochebrood wel.
De lunch is gelijk aan het diner. Tijdens de lunch serveren we 2- tot 6-gangen. Tijdens het diner serveren we 4- tot 6-gangen.

WIE BEN JIJ?
Je bent enthousiast en echt. Managen is jou aangeboren. Verder ben je gemotiveerd en gepassioneerd. Je wordt gelukkig van werken met mooie producten, puur en met optimale smaak. Kwaliteit zit in details. Dit weet je en dit streef je na.
Je kunt met jouw creatieve kennis en kunde een grote bijdrage leveren aan ons concept door mooie, smaakvolle en uitdagende gerechten te blijven creëren.

Je bent representatief voor collega’s, gasten en leveranciers. Aan persoonlijke hygiëne stel je hoge eisen. Daarnaast ben je sociaal en communicatief sterk. Je bent in staat met kritische blik te kijken naar de dagelijkse gang van zaken en bent altijd op zoek naar verbeteringen.

WAT BIEDEN WIJ?
Een keuken die kookt op hoog niveau.
Een goed salaris met goede arbeidsvoorwaarden conform de functie en werkervaring. We streven naar een 4-daagse werkweek. Op dit moment is dat nog niet altijd mogelijk. We draaien niet overdreven veel uren. Een sociaal leven vinden we belangrijk. Uren worden altijd gecompenseerd in tijd en/of geld.

Binnen onze keuken zoeken we naar gemotiveerde mensen die kansen grijpen. Fouten maken hoort erbij, hier groei je van. Ruimte om te groeien willen we graag bieden.Bovenal bieden we een plek in een organisatie die écht is. Geen pretenties. Een flinke dosis ambities en gedrevenheid maar wel met veel plezier en enthousiasme.

aanvangstijden lunch en diner

Maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag 18:00 - 20:30
donderdag 12:00 - 14:30 18:00 - 20:30
vrijdag 12:00 - 14:30 18:00 - 20:30
zaterdag 12:00 - 14:30 18:00 - 20:30
zondag 12:00 - 20:00