lunch hilvarenbeek wood gastropub

Alles over een sfeervolle lunch in Hilvarenbeek bij WOOD Gastropub

Je wilt graag ergens lunchen en je wilt jezelf eens lekker in de watten laten leggen. Je wilt een bijzondere lunch in de omgeving van Hilvarenbeek. Dat is een lunch bij WOOD Gastropub. Lees verder over een sfeervolle lunch bij WOOD en schuif aan.

Een prachtig monumentaal pand

Sfeervol met de hoofdletter S, dat kun je wel zeggen. Ons restaurant in Hilvarenbeek is namelijk gelegen in een karakteristiek gemeentemonument. Van buiten en van binnen ademt het pand gezelligheid. Dus of het nu regent of de zon schijnt: je hebt altijd een heerlijke plek om te zitten. Zo heb je buiten een prachtig uitzicht op de Petruskerk. Zit je binnen? Dan geniet je van ons sfeervolle, gezellige restaurant, met oud eiken gebint-constructie, de schouw en de boeren plavuizen. Prachtige omgeving gegarandeerd!

lunchen hilvarenbeek

Elk gerecht is een kunstwerk

Niet alleen de omgeving is prachtig, ook de gerechten zijn subliem. Wie je ook meeneemt om te lunchen, ze zullen nog lang praten over de mooie gerechten en fijne service. Elk gerecht is met grote zorg samengesteld. We werken met de mooiste producten van de beste leveranciers, bewust gekozen op basis van kwaliteit en duurzaamheid. En dit betaald zich terug in prachtige smaken. Echt een momentje puur genieten, met pure ingrediënten. Wist je dat veel van onze kruiden en bloemen uit eigen tuin komen?

lunchen hilvarenbeek

Twee-, drie- of meerdere gangen lunchen

Wat staat er op het menu? Je kunt bij ons kiezen tussen het signatuurmenu of a la carte. Het signatuurmenu is tijdens de lunch al vanaf twee gangen te bestellen en deze is uit te breiden t/m zesgangen. In alle gevallen wordt je getrakteerd op heerlijke verrassingen, die er geweldig uitzien én geweldig smaken. Wil je ultiem genieten? Kies dan voor mooie bijpassende wijnen. Met zorg selecteren we wijnen die perfect aansluiten bij de gerechten. Laat je verrassen, we nemen je mee in de wereld van wijn-spijs. Liever alcoholvrij? We hebben een mooie selectie aan alcoholvrije cocktails.

Lunch bij wood hilvarenbeek

Privé of zakelijk: eet smakelijk!

Wie neem je mee uit lunchen? Je vriendin, zakenrelatie, oma of wie dan ook: iedereen is welkom bij WOOD Gastropub. Neem een zakelijke partner of collega mee voor een  zakelijke lunch in een gemoedelijke, informele setting en ervaar tegelijkertijd de luxe van ons restaurant door de kwaliteit van de gerechten en de service. Ook voor privé relaties ben je welkom om de gezelligheid te ‘proeven’. Waarom is WOOD zo perfect voor beiden? Omdat we de gezelligheid van een pub weten te combineren met een luxe gastronomische ervaring. Ervaar het zelf!

Wanneer kom je langs bij WOOD in Hilvarenbeek?

Kun je ook niet wachten om te komen lunchen in onze gastropub in het centrum van Hilvarenbeek? Wij kunnen ook niet wachten op jouw komst! Wanneer kom je langs? Je kunt bij ons komen lunchen op de volgende dagen en tijden:

  • Donderdag ontvangst tussen 12:00 – 14:30
  • Vrijdag ontvangst tussen 12:00 – 14:30
  • Zaterdag ontvangst tussen 12:00 – 14:30
  • Zondag ontvangst tussen 12:00 – 15.00

We hopen je snel te zien!
Reserveer je tafeltje via de pop-up en geniet van een unieke lunch.

aanvangstijden lunch en diner

Maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag Gesloten
donderdag 12:00 - 14:30 18:00 - 20:00
vrijdag 12:00 - 14:30 18:00 - 20:00
zaterdag 12:00 - 14:30 18:00 - 20:00
zondag 12:00 - 14:30 17:00 - 19:30