Menukaart

BARRA GALLEGA

SPAANS STOKBROOD

JAMON D’IBERICO 14.5

24 maanden rijping

JOSELITO COPPA 13.5

8 maanden rijping

SALAME AL TARTUFO 11.5
truffelsalami / Gran Riserva

GEROOKTE ZALM 12.5
limoenmayonaise

BURRATA, TOMAAT & BASILICUM 11.5

DELICE DE BOURGOGNE 12.5

Franse brie / hazelnoot

BITES

JAMON D’IBERICO 12.5 
per 50 gram

JOSELITO COPPA 12.0 
per 50 gram

YAKITORISPIES 6.5 
limoenlak / bonitoflakes

TOAST KANIBAAL 6.5 
steak tartaar / brioche

PREI & GARNAAL 7.5 
Hollandse garnalen / toast

TONIJNSOLDAAT 5.5 
limoenmayonaise

PALING & BRIOCHE 7.0 
crème fraîche / haringkaviaar

GNOCCHI 6.0 
artisjok / tomaat / basilicum / parmezaan

BOQUERONES 6.5 
peterselie / knoflook / toast

OESTER 3.75 
frambozenvinaigrette / sjalot

VERSE FRITES 6.5 
truffelmayonaise / zwarte peper / parmezaan

DESEMBOL 6.5 
boter / olijfolie / zout

wood surprise menu

WOOD 4GANGEN 44.0

WOOD 5GANGEN 54.0

BITES

JAMON D’IBERICO 12.5 
per 50 gram

JOSELITO COPPA 12.0 
per 50 gram

YAKITORISPIES 6.5 
limoenlak / bonitoflakes

TOAST KANIBAAL 6.5 
steak tartaar / brioche

PREI & GARNAAL 7.5 
Hollandse garnalen / toast

TONIJNSOLDAAT 5.5 
limoenmayonaise

PALING & BRIOCHE 7.0 
crème fraîche / haringkaviaar

GNOCCHI 6.0 
artisjok / tomaat / basilicum / parmezaan

BOQUERONES 6.5 
peterselie / knoflook / toast

OESTER 3.75 
frambozenvinaigrette / sjalot

DESEMBOL 6.0 
boter / olie / zout

mains

RUNDERBAVETTE 23.0
cevennes ui / wilde spinazie / witlof / kalfsjus / pommes neuf

RUNDERBIEFSTUK 26.5
cevennes ui / wilde spinazie / witlof / kalfsjus / pommes neuf

RUNDERENTRECÔTE 31.0
cevennes ui / wilde spinazie / witlof / kalfsjus / pommes neuf

STEAK TARTAAR 18.5
DUbbeldoel, Hollands rund / klassiek / eidooier / pommes neuf

TARBOT dagprijs
in zijn geheel gebakken / Hollandaise / miso / pommes neuf

SCHELVIS 23.0
feta / tomaat / risotto / beurre blanc

PARELHOEN 25.5
ganzenlever / aardappel / gember / wortel / pruimen-gevogeltejus

Desserts

CHOCOLADE DELICE 9.5
gezouten karamel / pindakoek / vanille ijs

CHEESECAKE 8.0
bramen / witte chocolade

KERS & VERVEINE 8.0
Financier / cremeux van kers / ganache witte chocolade / granité van verveine

FRIANDISES 4.5
selectie van drie friandises

KAASPLANK 11.5
vier Nederlandse kazen / vijgenbrood / biologische appel-perenstroop

Openingstijden

Maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag 10:00 - 00:00 UUR
donderdag 10:00 - 00:00 UUR
vrijdag 10:00 - 00:00 UUR
zaterdag 10:00 - 00:00 UUR
zondag 10:00 - 00:00 UUR