WOOD CUISINE

In onze keuken is de kwaliteit van het basisproduct het uitgangspunt.
We vinden dat kwaliteit klein begint: aan de basis van het productieproces.

We werken samen met producenten en leveranciers die een gelijke visie en overtuiging als de onze hebben: Eerlijk producten, ambacht en duurzaam verkregen en van hoge kwaliteit.
Al onze producten zijn afkomstig van Europese bodem, wat voor ons gelijk staat aan lokaal. Maar hoe dichter bij huis, hoe beter!

Ons signatuur menu is de uitwerking van onze visie.
Eerlijke, lokale producten verwerkt in verrassende gerechten. Gebaseerd op het aanbod van het seizoen.

driegangen signatuur  (lunch) 45

viergangen signatuur 55

vijfgangen signatuur 65

zesgangen signatuur 75

full experience signatuur menu 135
huisaperitief, tafelwater, zesgangen signatuur, zesgangen wijnarrangement, koffie & friandises

BITES | de perfecte start van de lunch of het diner

oester  
rode wijnazijn en sjalot  4.5

komkommer, gin en borage 5.5

gember, soja en chili  5.5

Osietra kaviaar en crème cru  11.0

paling en brioche  
crème cru en haringkuit  11.0

crème cru en osietra kaviaar 23.0

pata negra 50 gram 14.0

josélito coppa  50 gram 15.0

steak tartaar en brioche 
Pata Negra en parmesan reggiano 14.0

foie gras en truffel 17.0

kaviaar osietra  
30 gram   90.0

50 gram 140.0

Voorgerechten

tartaar | dry aged simmentaler 27.0
eidooier, truffel, hazelnoot, gepofte knoflook en brioche

terrine de foie 28.0
appel, XO en brioche

langoustine cru 28.0
scheermes, peer, tijgerlimoen en citroentijm

Tussengerechten

octopus 20.0
beluga, tomaat, chorizo en feta

buikspek | baambrugs big 21.0
bloemkool, bloedworst en zuurkool

gnocchi 19.0
rode biet, Goudse oplegkaas en gerookte walnoot

Hoofdgerechten

tournedos rossini 49.0
dry aged simmentaler, gebakken lever, sjalot, houtjus en pommes fondant

Hertenrug filet | damhert  47.0
bloedworst, rode ui en spruiten

Hazenrug & peper  42.0
knolselderij, rode kool en appelbes

zeeduivel 39.0
bloemkool, gerookte paling en bieslook

 

Nagerechten

gember 14.0
kweepeer, ricotta en yoghurt

Pure chocolade 14.0
duindoorn, Dulce de leche en verveine

Kaas 17.0
zes Nederlandse kazen, suikerbroodje en kweepeer

aanvangstijden lunch en diner

Maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag 18:00 - 20:30
donderdag 12:00 - 15:00 18:00 - 20:30
vrijdag 12:00 - 15:00 18:00 - 20:30
zaterdag 12:00 - 15:00 18:00 - 20:30
zondag 12:00 - 15:00 17:00 - 20:00