7 redenen om bij WOOD Gastropub een tafel te reserveren

WOOD Gastropub is één van de meest bijzondere restaurants in Hilvarenbeek. Gelegen aan de Vrijthof bezorgt WOOD iedereen een heerlijke lunch en een verrassend diner. Maar wat maakt WOOD zo bijzonder? We overtuigen je graag met deze 7 redenen om bij WOOD Gastropub een tafel te reserveren.

1. Een (gastronomische) beleving

Een tafel reserveren bij WOOD betekent niet alleen lekker eten, maar ook beleven. Ons team zorgt voor een moment van puur genot. Een belevenis die je niet snel vergeet: van een prachtig opgemaakt gerecht tot persoonlijke service waar je blij van wordt. Dat is goede gastronomie.

2. Perfect voor elke gelegenheid

Een heerlijk moment voor iedereen, dat is waar we bij WOOD Gastropub voor gaan. Of je nu bij ons komt met je zakelijke relatie of komt bijkletsen met een vriend of vriendin (of misschien heb je een romantische date?): iedereen is welkom bij WOOD en we doen er alles aan om dit voor jou de beste middag of avond te maken.

Wood-gastropub-service-1000x667

3. Vriendelijk en gepassioneerd team

Ons team werkt vanuit onze drie waarden: respect, plezier en passie. Dat zie je overal in terug: in de keuken, achter de schermen en uiteraard bij jou aan tafel. Teamwork makes the dream work! Laat je helemaal in de watten leggen door ons. Het enige wat jij hoeft te doen, is genieten. Wij genieten van een tevreden gast.

Wil je ook deel uitmaken van ons dreamteam? Bekijk onze vacatures.

4. Gezellige en warme ambiance

Wist je dat ons restaurant gelegen is in een gemeentemonument? Het pand bestaat al sinds 1614 en dat is onder andere bepalend voor de sfeer van onze gastropub. De oude elementen geven een warme en gezellige ambiance. Niet alleen binnen straalt het een gemoedelijke sfeer uit, maar ook ons terras is absoluut de moeite waard. Met haar uitzicht over het groene gras en de indrukwekkende Petruskerk is het één van de mooiste terrassen van het dorp. En ook het meest schone: ons terras is namelijk geheel rookvrij.

Wood-gastropub-sfeer-1000x667

5. Mooie presentatie

Ons keukenteam serveert alle gerechten in ons menu in een zeer uniek jasje. Een prachtige presentatie van heerlijke ingrediënten, speciaal voor jou samengesteld. De gerechten bestaan uit kleurrijke producten die met zorg zijn geselecteerd. Gekeken naar smaak, kwaliteit en herkomst. De aandacht en vele lagen in het gerecht zorgen voor een totaalbeleving, van bites tot dessert.

Geloof je ons niet? Culinair recensent Carla Kentgens gaf WOOD Gastropub een 8/10! Lees hier alles over deze lovende recensie. 

6. Pure ingrediënten

Eten moet er niet alleen mooi uitzien, maar het moet ook goed en lekker zijn. Daarom werken we met hoogwaardige producten. Alle gerechten zijn samengesteld met pure ingrediënten. We gaan voor kwaliteit, in de breedste zin van het woord. Dat zie je terug in de gerechten én dat proef je. Heb je vragen over de producten? Geef ons een seintje en onze collega’s beantwoorden graag al je vragen.

Wood-gastropub-kleurrijk-hapje-1000x667

7. Verrassingen

Een tafel bij WOOD Gastropub, betekent een tafel vol verrassingen. Met elk gerecht in ons menu word je verrast met een prachtige presentatie. Wist je dat ons signatuur menu bij de lunch al vanaf twee gangen te bestellen is? Je kunt je ook laten verrassen met een wijnarrangement. Ben je meer van de zoete drankjes? Ga dan voor een (alcoholvrij) cocktail arrangement. Of kies voor een volledige surprise experience met ons Full Experience Signatuur Menu, bestaande uit een aperitief, zes gangenmenu, zes gangen wijnarrangement, tafelwater, koffie en friandises. Maar wat je ook besteld, één ding weet je bij WOOD altijd zeker: een verrassende avond is gegarandeerd!

Dus, hebben we je mogen overtuigen?
Reserveer je tafeltje via de pop-up en proef zelf onze sfeer én gerechten! 

aanvangstijden lunch en diner

Maandag Gesloten
dinsdag Gesloten
woensdag 18:00 - 20:30
donderdag 12:00 - 15:00 18:00 - 20:30
vrijdag 12:00 - 15:00 18:00 - 20:30
zaterdag 12:00 - 15:00 18:00 - 20:30
zondag 12:00 - 15:00 17:00 - 20:00